Saa 6,00 CashCoinsia T-MAX
Arvostele ja tienaa
12/02/2018

Teetkö paljon ostoksia verkossa meidän kauttamme? Jos vastasit kyllä tulet rakastamaan toimtoamme “arvostele verkkokauppa”, joka on yksi suosituimmista 14 eri keinoista tienata CashCoinseja. Onko sinulla paljon hyviä kokemuksia jostakin verkkokaupasta, etkä malta olla hehkuttamatta heidän tuotteitaan tai vaikkapa asiakaspavelua. Vai oliko ostokokemuksesi erityisen huono, etkä ollut tyytyväinen johonkin kauppaan? Arvostele verkkokaupan avulla voit antaa rehellisen mielipiteesi, päästä vaikuttamaan kyseisen kaupan toimintaan sekä auttamaan muita jäseniä ostopäätöksen teossa.

Tästä palkitsemme sinua aina 0,10 CashCoinsilla per kauppa arvostelu. Voit kirjoittaa arvostelun joka seitsemän päivän välein, jolloin saat myös hyvityksen omalle cashback tilillesi. Arvostele kaupan tai tuotteen laatu, hintalaatu, palvelu, ostokokemus mitä ikinä mieleesi juolahtaakin ja haluat jakaa muille käyttäjillemme. Otathan huomioon että voit kirjoittaa vain yhden suosituksen per kauppa. Saat hyvityksen kaupan arvostelusta sen jälkeen kun olemme hyväksyneet sen. Emme hyväksy muun muassa vajaaksi täytettyjä arvosteluja tai jos teksti on selvästi kopioitu jo jonkun muun jäsenen kirjoittamasta arvostelusta. Emme myöskään hyväksy arvosteluja, jotka ovat kirjoitettu isoin kirjaimin tai arvostelu ei sisällä varsinaista palautetta verkkokaupasta.

Täältä löydät top-20 suosituimmat kauppamme, jonka logoa napsauttamalla pääset heti kirjoittamaan arvostelua. Jos haluat kirjoittaa arvostelun jostain muusta verkkokaupasta, löydät “Kirjoita arvostelu” osion jokaisen kaupan “Verkkokauppa-työkalut” osiosta. Kun pääset Arvostele Kauppa -lomakkeeseen muista täyttää myös tähdet, hinta, toimituskulut, palvelu sekä cashbackin nopeus, jotta saat cashcoins hyvityksesi.

   
Henry Lillsund 20-02-2018 05:53:09
Hyvää toimintaa
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Side-Banner
visit register click