Saa 15,00 Saa 15,00
Maksamme mielipiteestäsi
28/06/2017
Me todella arvostamme mielipidettäsi. Voit tienata rahaa arvostelemalla verkkokaupan sivullamme viikottain! Shoppailetko jatkuvasti lempikaupassasi kauttamme? Oletko törmänny ihaniin uusiin uutuuksiin verkkokaupoissamme pyöriessä? Onko vastaan tullut hitaita toimituksia tai epäonnistunutta asiakaspalvelua? Oletko tyytyväinen cashbackin määrään? Missä kaupassa on lyömätön hinta-laatu -suhde? Jaa kokemuksesi ja tienaa!
 

 
 
Yhdessä hyvä tulee. Me, sekä jäsenemme haluamme kuulla mielipiteesi kehittääksemme toimintaa sekä antaaksemme palautetta yhteistyökumppaneillemme. Avullasi kaverisi ja muut CashbackDeals yhteisön jäsenet säästävät aikaa, rahaa, kyyneliä ja voivat saada mitä parhaimpia kokemuksia netissä avullasi! 
 
CHEK-LIST ENNEN KUIN ARVOSTELET: 
  1. Saat jokaisesta kirjoittamastasi arvostelusta 0,10 CashCoinsia
  2. Voit kirjoittaa vain yhden arvostelun per verkkokauppa
  3. Voit kirjoittaa arvostelun viikottain
  4. Muista täyttää tähdet sekä arvioida hinta, toimituskulut, palvelu ja cashbackin nopeus. Jos et täytä näitä, emme todennäköisesti hyväksy arvosteluasi. 
 
Pääset arvostelemaan suosittuja verkkokauppoja tästä tai sitten voit tämän sivun yläkulman hakulaatikosta etsiä lempikauppasi ja klikata kaupan sivulta kohtaa “kirjoita arvostelu”. Muista arvostella viikottain. Saat hyvityksen kun olemme hyväksyneet arvostelusi. CashbackDeals kiittää ja kuittaa!

HUOM! Tämä blogikirjoitus ei koske palautetta ja kokemuksia CashbackDeals palvelustamme. Jos haluat antaa meille palautetta ja jakaa kokemuksesi palvelustamme muille käyttäjille, voit kirjoittaa suosituksen täällä. CashbackDeals palvelua koskevia arvosteluja ei julkaista verkkokauppojen sivulla.

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
CDON 4,00% CashCoins

CDON

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ja nopeiten kasvava internet-kauppapaikka. Yritys on markkinoiden johtava viihdealalla, ja valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Kampanjaan
Jolie 4,00% CashCoins

Jolie

Jolie tarjoaa luonnonkosmetiikkaa alennuksella. Paljon tuotteita ihon- ja vartalonhoitoon sekä naisille että miehille.

Kampanjaan
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click