OmaLaina.fi
Maksamme mielipiteestäsi
28/06/2017
Me todella arvostamme mielipidettäsi. Voit tienata rahaa arvostelemalla verkkokaupan sivullamme viikottain! Shoppailetko jatkuvasti lempikaupassasi kauttamme? Oletko törmänny ihaniin uusiin uutuuksiin verkkokaupoissamme pyöriessä? Onko vastaan tullut hitaita toimituksia tai epäonnistunutta asiakaspalvelua? Oletko tyytyväinen cashbackin määrään? Missä kaupassa on lyömätön hinta-laatu -suhde? Jaa kokemuksesi ja tienaa!
 

 
 
Yhdessä hyvä tulee. Me, sekä jäsenemme haluamme kuulla mielipiteesi kehittääksemme toimintaa sekä antaaksemme palautetta yhteistyökumppaneillemme. Avullasi kaverisi ja muut CashbackDeals yhteisön jäsenet säästävät aikaa, rahaa, kyyneliä ja voivat saada mitä parhaimpia kokemuksia netissä avullasi! 
 
CHEK-LIST ENNEN KUIN ARVOSTELET: 
  1. Saat jokaisesta kirjoittamastasi arvostelusta 0,10 CashCoinsia
  2. Voit kirjoittaa vain yhden arvostelun per verkkokauppa
  3. Voit kirjoittaa arvostelun viikottain
  4. Muista täyttää tähdet sekä arvioida hinta, toimituskulut, palvelu ja cashbackin nopeus. Jos et täytä näitä, emme todennäköisesti hyväksy arvosteluasi. 
 
Pääset arvostelemaan suosittuja verkkokauppoja tästä tai sitten voit tämän sivun yläkulman hakulaatikosta etsiä lempikauppasi ja klikata kaupan sivulta kohtaa “kirjoita arvostelu”. Muista arvostella viikottain. Saat hyvityksen kun olemme hyväksyneet arvostelusi. CashbackDeals kiittää ja kuittaa!

HUOM! Tämä blogikirjoitus ei koske palautetta ja kokemuksia CashbackDeals palvelustamme. Jos haluat antaa meille palautetta ja jakaa kokemuksesi palvelustamme muille käyttäjille, voit kirjoittaa suosituksen täällä. CashbackDeals palvelua koskevia arvosteluja ei julkaista verkkokauppojen sivulla.

   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Fitnesstukku 6,00% CashCoins

Fitnesstukku

Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava ja suurin lisäravinteiden, urheiluvaatteiden ja treenivarusteiden verkkokauppa.

Kampanjaan
CDON.com 4,00% CashCoins

CDON.com

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ja nopeiten kasvava internet-kauppapaikka. Yritys on markkinoiden johtava viihdealalla, ja valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Kampanjaan
NIKE 3,50% CashCoins

NIKE

Nike-urheiluvaatteet ja -varusteet alennuksella. Kaikki tarpeellinen aktiiviseen liikkumiseen Niken verkkokaupasta.

Kampanjaan
  Hyvä terveys- lehti
Close
5,00% CashCoins
15% alennusta valaisimista
Koodi:FI18-BLACK15
Verisure
visit register click