Saa 15,00 Saa 15,00
Näin säästät arkiostoksissa
15/09/2017
Nykypäivänä kaiken, myös ne kaikista arkisimmat asiat, voi tilata netistä. Kun ostat tavalliset arkipalvelusi ja tuotteesi cashback nettisivujen, kuten CashbackDealsin kautta, saat ostoksistasi rahaa takaisin 5 prosentista 5 euroon per ostos. Cashback nettisivut ovat ikään kuin marketin bonuskortti, mutta toimivat ineternetissä ja yhden supermarketin sijasta saat hyvitystä ostoksistasi sadoista verkkokaupoista. Teetkö ostoksia verkossa? CashbackDealsin avulla voit säästää satoja euroja!
 
Asumiseen ja energiaan meni suurin lohko (28,20%) kotitalouksien tuloista kaksi vuotta sitten (Tilastokeskus). Kulutusmenot vain kasvoivat 2,8 prosentilla vuonna 2016. Asumiseen ja energiaan liittyvät erilaiset sopimukset voi tehdä helposti netissä. Voit säästää kilpailuttamalla ja tekemällä sähkösopimuksen CashbackDealsin kautta, esimerkiksi Sähkömittarin sivulla (5,00 CashCoinsia per ostos). Puhelinliittymän tai nettisopimuksen voit helposti tehdä DNAn verkkokaupassa (15,00 CashCoinsia per sopimus) kun klikkaat sivulle kauttamme. Nykykuluttuja maksaa mielellään eksklusiivisista palveluista, kuten televisiosarjoista ja urheilukanavista. Kun tilaat kauttamme DNA TV:n saat 3,00 CashCoinsia. Nyt sinulla on myös mahdollisuus kokeilla Elisa Viihdettä kuukasi veloituksetta netin välityksellä.
 
Kulttuuri ja vapaa-aika nielaisee Tilastokeskuksen mukaan 10,50% tuloista. Näissä “arjen luksuksissa”, kuten elokuvalipuissa, konserttipaikoissa tai festaripasseissa voi säästää ostamalla ne kauttamme Ticketmasterista (0,20 CashCoinsia per lippu) tai Stubhubista (3,50% cashbackiä per ostos). Tuplahyödyn saat kun ostat arkipalvelut, kuten kampaajakäynnit, hieronnat, auton pesut ja vahaukset ynnä muut alennuksin SEKÄ cashbackin kera verkosta. Offerilla.com sekä Let's Deal tarjoavat tähän tarkoitukseen pääkaupunkiseudun palvelut runsain alennuksin. Jokainen meistä myös kuntoilee (tai ainakin yrittää) aika ajoin erilaisia lajeja testaillen. FitCard on loistokeksintö, jonka lataamalla voit käydä monella eri salilla ja uimahallilla samalla kortilla ja maksulla. Kun tilaat FitCardin kauttamme, saat 5,00% cashbackiä.
 

 

Ruoka on elämä. Elintarvikkeisiin ja alkoholittomiin juomiin upposi 2015 vuonna 12,30% kotitalouksien menoista (Tilastokeskus). Kun shoppaat ruokasi kauttamme Fiksuruoka.fi:ssä, olet vähentämässä Suomen ruokahävikkiä, sillä tuotteet ovat poistoeriä tai menneitä parasta ennen päiväyksiä. Lompakkokin todella kiittää, sillä ruuat ovat jo valmiiksi 20-90% alennettuja, sekä lisäksi saat 3% cashbackiä kauppakassistasi. Äläkö unohda lemmikkiä! Älä anna nimen hämätä, sillä Peten Koiratarvikkeesta löydät herkut myös perheen kissoille, hevosille ja pieneläimille cashbackin (3%) kera. Ja kun viikonloppuna alkaa pizza himottamaan, saat 1,65 euroa cashbackiä kun tilaat pizzasi kauttamme Pizza-Onlinesta uutena asiakkaana.
 
Suomalaisten tuntemat tavaratalot, johon normaalisti ajelemme motaria monet kilometrit napataksamme parhaat tarjoukset, toimivat myös netissä - usko tai älä. Säästä ajomatkassa, stressin määrässä ja rahassa tilaamalla kauttamme tutuista tavarataloista, kuten Puuilo, Tokmanni & HongKong.
 
Säästääksesi arkiostoksissa, sinun ei tarvitse muuta kuin kirjautua CashbackDealsiin, klikata kauttamme haluamasi kaupan verkkosivulle ja tehdä ostoksesi normaaliin tapaan. Cashback näkyy tililläsi muutaman päivän sisällä ostoksestasi. 
 
   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Offerilla.com 8,30% CashCoins

Offerilla.com

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Kampanjaan
Ticketmaster 0,20 CashCoins

Ticketmaster

Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945 ja nyt toimimme nimellä Ticketmaster Suomi. Kuulumme kansainväliseen Ticketmaster-konserniin. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 27:ssa maassa.

Kampanjaan
PetenKoiratarvike.com 1,75% CashCoins

PetenKoiratarvike.com

Lemmikkitarvikkeet alennuksella PetenKoiratarvike.com:ista. Tarjolla kaikki tarpeellinen lemmikkien hoitoon ja ruokkimiseen.

Kampanjaan
Saa 15,00 Saa 15,00
visit register click