Saa JOPA 21,00 CashCoinsia Elisa Kauppa
Arjen säästövinkit
01/03/2018

Moni varmasti elämänsä aikana kokee tarpeen laittaa jokusen setelin sukan varteen. Mitä aikasemmin säästämisen aloittaa sen parempi. Monilla säästämisestä nousee kuitenkin mielikuva kituuttamisesta. Näin asian ei suinkaan tarvitse olla. Jo pienilläkin arjen valinnoilla voit tehdä jo ihmeitä. Usein juuri niihin arjen pienimpiin ostoksiin menee eniten rahaa. Keräimme muutamia säästövinkkejä, joilla varmastit säästä euron jos toisen.

Säästä ruokaostoksissasi

Fiksuruoka.fi + 2,00% CashCoinseja

Liity mukaan vähentämään Suomen ruokahävikkiä ja säästä samalla rahaa ruokaostoksissasi! Ostamalla ruokasi Fiksruruosta säästät jopa 20-90% tuotteiden normaalihinnoista. Valikoimasta löytyy niin elintarvikkeita kuin käyttötavaraakin. Nyt saat maaliskuun ajan ilmaisen toimituksen koko Suomeen.

Maxikarkki.fi + 2,80% CashCoinseja

Herkkusuille Maxikarkki.fi on kuin paratiisi. Täältä löydät suklaat, irtokarkit, lakritsit, sipsit, pähkinät ja vivoitusjuomat alennuksella. Suomen makeimmat hinnat sekä ajankohtaiset tarjoukset takaavat säästösi herkkuostoksissasi.

Säästä laskuissa

HelppoHinta.fi + 6,00 CashCoinsia

Onko tullut mieleen vaihtaa sähköyhtiötä? Tai jospa maksat enemmän kuin mitä sinun tarvitsisi? HelppoHinta.fi on palvelu verkossa, jossa voit helposti ja nopeasti kilpailuttaa sähkösopimuksesi. Asiakkaiden keskimääräinen säästö on 107€ vuodessa. Pienellä vaivalla voit säästää suuria summia. Sähkösopimuksen tekoon menee vain 6 minuuttia eikä vaihdossa tule sähkökatkoja tai muita harmia.

Säästä ja sijoita

Nordnet.fi + 5,00 CashCoinsia

Nordnet on pohjoismainen osake-, rahastonvälittäjä sekä nettipankki. Nordnetissä voit helposti ja nopeasti säästää, sijoittaa osakkeisiin, rahstoihin, ETF:iin sekä muihin tuotteisiin. Nordnet on yksi suosituimmista sekä suositelluimmista pankeista sijoittajille sekä säästäjille. Osake ja rahastosalkun avaaminen on maksutonta, ei kuukausi- tai säilytysmaksuja sekä välityspalkkiot alkaen vain 0,06€ (min. 3€). Säästä enemmän itsellesi ja liity yli 600.00 säästäjän joukkoon.

Säästä lainakuluissa

Etua.fi + 5,00 CashCoinsia

Etua.fi tarjoaa kuluttajille palvelun verkossa, jossa voit hakea yhdellä hakemuksella lainaa usealta palveluntarjoalta. Voit tehdä hakemuksen joko asuntolainasta tai kulutusluotosta. Säästä aikaa ja rahaa lainakuluissa ja yhdistä lainat. Kilpailuttamalla lainatarjouksesi voit säästää pitkän pennin.


   
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click