Saa 6,00 CashCoinsia T-MAX
Tupla hyvitys - 10,00 CashCoinsia
24/04/2018

Onko sinulla paljon kavereita? Nyt kannattaa kutsua perheenjäsenet, ystävät, tutut tai vaikkapa naapurit mukaan CashCoins jahtiin sekä säästämään verkko-ostoksista! 23.4-6.5 välisenä aika tarjoamme nyt TUPLA PALKKION 10,00 CashCoinsia (norm. 5,00) jokaisesta uudesta rekisteröityneestä kaverista, jonka kutsut CashbackDeals.fihin mukaan. Tämän lisäksi saat omalle cashback tilillesi aina 10% hyvitystä kutsumasi kaverin säästämästä hyvityksen arvosta. Et ainoastaan yhden kerran vaan joka ikinen kerta kun kaverisi tekee ostoksia CashbackDeals.fin kautta! 10,00 CashCoins hyvityksen saat silloin kun rekisteröitynyt kaverisi on ensimmäisen kerran säästänyt käyttäjätililleen 10,00 CashCoinsia (ei sisällä tervetuliaisbonusta 7,50 CashCoinsia). 10% hyvitys toimii käytännössä siten, että kun kaverisi esimerkiksi tekee ostoksia ja ansaitsee 20,00 CashCoinsia sinä ansaitset tästä 2,00 CashCoinsin hyvityksen omalle tilillesi (10% 20,00 CashCoinsista). Mitä enemmän kavereita rohkenet kutsua liittymään CashbackDeals.fihin, sitä enemmän myös sinulla on mahdollisuus tienata CashCoinseja! Voit kutsua kavereita kolmella eri tavalla. Valitse itsellesi mieluisin tapa kutsua ystäviä mukaan ja kasvata cashback saldoasi.

1. Kutsun lähettäminen

Jaa CashbackDeals.fi sähköpostin, Twitterin tai Facebookin kautta. Sähköpostin lähetys kavereille onnistuu käden kääntessä, kirjoitat vain kaverien sähköpostiossoitteet sekä lähetä kutsuviesti, jota voit myös itse muokata henkilökohtaisemmaksi. Tai voit jakaa CashbackDeals.fi omalla Facebook tai Twitter seinälläsi vain parilla klikkauksella.

2. Henkilökohtainen linkki

Jaa henkilökohtainen linkkisi foorumilla tai nettisivulla. Voit myös tehdä oman linkin mieluisalle kampanjalle tai verkkokaupalle.

3. Bannerit

Voit myös kutsua kaikki verkkosivusi kävijät mukaan säästämään sekä ansaitsemaan rahaa. Meiltä löydät useita eri kokoisia bannereita, jotka voit julkaista omalle verkkosivullesi tai blogiisi.

Täällä näet yhteenvedon kaikista kutsumistasi kavereista sekä eri tavat kuinka voit kutsua kaverit mukaan!

   
Saa 8,00 CashCoinsia Oslo Skin Lab
visit register click