Saa 6,00 CashCoinsia T-MAX
4 syytä miksi kannattaa klikkailla
06/03/2018

Meillä CashbackDeals.fissä on monta monituista tapaa tienata pelkästään KLIKKAAMALLA. Tässä esittelyssä kaikki 4 eri tapaa, joilla rahan tuloa ei voi estää. Tutustu ja ala tienaamaan joka päivä CashCoinseja.

1. CashMails

Lähetämme päivittäin sähköposteja, joita lukemalla sekä klikkaamalla voit vaivattomasti ja nopeasti kasvattaa omaa cashback-saldoasi! CashMailit voit lukeä myös sivultamme “Minun Postilaatikko” -osiosta, josta löydät kaikki luetut sekä lukemattomat CashMailit. Tällä tavoin et pelkästään tienaa rahaa, mutta pysyt myös ajantasalla meidän upeista tarjouksista, uutisista sekä uusista kaupoista joisa shoppailemma pääset myös tienaamaan cashbackiä. CashMailit kannattaa lukea aina säännöllisin väliajoin, sillä ne näkyvät siellä vain tietyn ajanjakson. Jokaisesta CashMailista (josta on mahdollista tienata CashCoinseja) klikkauksesta ansaitset välittömästi 0,01 CashCoinsia tilillesi. (HUOM. Voit ansaita 0,01 CashCoinsia per CashMail) Jos esimerkiksi klikkaat kuukauden ajan päivittäin CashMaileja olet kerryttänyt tilillesi jo 0,61 CashCoinsia.

2. Klikkaa ja ansaitse

Tämä on verkkosivustomme uusin tapa tienata rahaa klikkaamalla. “Klikkaa ja ansaitse” -osion löydät suoraan meidän etusivultamme “Tänään tehtävää” -osion alta. Lisäämme tänne kiinnostavia sekä ajankohtaisia tarjouksia, joita klikkaamalla saat välittömästi 0,01 CashCoinsia omalle cashback-tilillesi. Voit klikata tarjousta vain kerran. Klikkauksen jälkeen kyseinen tarjous/kauppa häviää.

3. Bannerklikkaukset

Bannerklikkaus löytyy myös suoraan meidän etusivulta “Tänään tehtävää” -osiosta tai “Jäsenedut” välilehden alta. Bannerklikkauksesta löydät joka päivä uuden bannerin, jota klikkaamalla saat myös 0,01 CashCoinsia. Bannerklikkauksesta saat korvauksen aina kerran päivässä. Joten kirjaudu sisään CashbackDealsiin päivittäin ja aloita cashback saldosi kasvattaminen.

4. Kelkoo

Kelkoo on myös yksi uusimmista tavoista tienata cashbackiä joka ikinen päivä. Tämänkin tavan löydät meidän “Jäsenedut” välilehden alta. Sinun tarvitsee vain etsiä jotakin tuotetta ja klikkaamalla “katso tuotetta” saat 0,01 CashCoinsia. Saat enintään yhden hyvityksen (0,01 CashCoinsia) klikkauksestasi per päivä.

Klikkaamisella voit kerryttää helposti ja hauskalla tavalla tilisi saldoa, eikä kauaakaan kuin olet jo kerännyt 25 CashCoinsia. Kun saldosi näyttää 25 CashCoinsia voit pyytää tilitystä pankkitilillesi, jolloin saat 25€ tai jatkaa CashCoinsien keräämistä ja pyytää tilitystä myöhemmin. Eikä klikkaaminen ole ainoa tapa kerryttää tilin saldoa ostamatta mitään, täältä voit lukea muista CashCoinsien tienaamis tavoista.

HUOM! Oletko jo huomannut että koko maaliskuun ajan saat TUPLA klikkaus palkkion kun klikkaat CashMaileja! Nyt 0,01 palkkion sijaan saat 0,02 CashCoinsia, jokaisesta CashMailista josta on mahdollista ansaita CashCoinseja. Tarkista siis postilaatikkosi, klikkaa ja ansaitse CashCoinseja joka päivä!

   
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click