Side-Banner
TOP 10 kaupat 2016
23/01/2017

Haluatko tietää mitä muut käyttäjämme shoppailivat vuonna 2016?

Tässä suosikkikauppanne vuodelta 2016! Olethan jo kokeillut näitä?

 

 

1. TIEDE-lehti + 7.00 CashCoinsia

Tiede-lehden lukijoita yhdistää tiedonjano ja ennakkoluulottomuus. He arvostavat tasokasta lehteä, joka tarjoaa elämyksiä ja runsaasti purtavaa uteliaille aivoille. Tiede-lehti on ulkoasultaan näyttävä ja nautittava, täynnä kohderyhmää koukuttavaa asiaviihdettä. Lehti yllättää ja kertoo senkin, mikä on vasta tulossa. 

 
2. KATSO-lehti + 3.00 CashCoinsia
Suomen tilatuin TV-lehti! Katso on TV-lehtien ykkönen, joka esittelee yli 70 kanavan tiedot ja poimii Sinulle koko TV-tarjonnan helmet. Lisäksi lehdestä löytyy tietoa ohjelmien taustoista sekä kiinnostavia juonipaljastuksia ja tähtien haastatteluita. 
 
3. INKCLUB + 2.50 CashCoinsia
inkClub on yksi Euroopan suurimmista väriaineita myyvistä verkkokaupoista, jolla on yli 4 miljoonaa asiakasta 14 maassa. Tuotevalikoimassa on erimallisia musteita ja laservärejä, tulostimia ja tulostintarvikkeita, paristoja, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, kengänhoitotuotteita, tietokone- ja kännykkätarvikkeita sekä paljon, paljon muuta. 
 
4. COSMOPOLITAN + 7.00 CashCoinsia
Maailman suosituin naistenlehti Cosmopolitan on nuoren naisen luottoystävä. Cosmo kertoo kuumimmat trendit muodista ja kauneudesta, neuvoo ihmissuhdeasioissa ja päästää lukijansa kurkistamaan tähtien hohdokkaaseen elämään. Cosmo ei ole vain lehti, se on elämänasenne.
 
5. KODIN KUVALEHTI + 7.00 CashCoinsia
Kodin Kuvalehti on lukijalleen hyvä ystävä, vuorovaikuttaja, tukija ja ymmärtäjä. Lehti tarjoaa lukijalleen oman verkoston johon samastua ja tukeutua. Sen sisältöä värittävät elämykselliset lukuaiheet, ajankohtaiset työelämän jutut, perhettä ja parisuhdetta käsittelevät syvälliset pohdinnat, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet sekä ruoka ja sisustus, tyyli ja matkailu.     
 
6. PRIME SLOTS + 20.00 CashCoinsia
Prime Slotsilla on yli 250 hedelmäpeliä maailman parhaimmilta pelisuunnittelijoilta. Valmistaudu jännittävään hedelmäpelikokemukseen!
 
7. GORILLA SPORTS + 4.50 % CashCoinseja
Gorilla Sports myy halpoja kuntosalilaitteita ja -välineitä kotikuntosaleille ja yrityksille. Gorilla Sportsin erikoisuutena ovat kahvakuulat, painosetit ja kuntosalilaitteet, erityisesti painonnostopenkit.
 
8. NIELSEN + 5.00 CashCoinsia
Nielsenin Kuluttajapaneelin kautta kuluttaja voi lähteä mukaan tutkimuksiin ja toimia kuluttajan äänenä yritysten tuotekehityksessä ja tarjonnassa. Palkintona osallistumisista kuluttajaa saa tuotepalkintoja.
 
9. AKU ANKKA + 7.00 CashCoinsia
Aku Ankka on Suomen hauskin viikkolehti, jonka rikas ja huoliteltu kieli tarjoaa riemukkaita elämyksiä kaikelle kansalle vauvasta vuorineuvokseen. Aku Ankka ei ajaudu paperinkeräykseen, vaan se arkistoidaan kirjahyllyn aarteeksi ja luetaan yhä uudestaan. 
 
10. WORLD LOTTERY CLUB + 2.00 CashCoinsia
Osallistu ilmaiseksi arvontaan ja voit voittaa seuraavan jättipotin joka on 4 miljoona euroa!
 
Teemasivultamme löydät talvialennukset 2016 myös näistä kaupoista! Edullisia shoppailuhetkiä! 
   
Parhaat Cashback tarjoukset tällä hetkellä:
Katso 8,50 CashCoins

Katso

TV-lehti Katso alennuksella. Ajankohtaista luettavaa tv- ja elokuvamaailmasta sekä täydelliset ohjelmatiedot kätevästi kotiovelle.

Kampanjaan
Close
jopa 6,00% CashCoins
Saa 25% alennusta valitsemastasi tuotteesta
Koodi:2010
Saa 22,00 CashCoinsia Fortum Vakaa
visit register click